Onze diensten

Elektrotechniek

In de elektrotechniek ligt de oorsprong van ons bedrijf. Het is de basis, van waaruit alle andere producten zijn ontstaan. Intussen doen we grote projecten (kijk maar eens bij de projecten), met name ook in domotica, doen we veel woningbouw en utiliteitsbouw, maar blijven we voor de gemeente Meierijstad en omgeving ook nog steeds die good old elektricien, voor thuis, als er eens een stopcontact verlegd moet worden, en op het bedrijf.


Verlichting

Goede verlichting is enorm belangrijk; voor de sfeer, de gezondheid en de concentratie. Juist in verlichting zijn de mogelijkheden en combinaties enorm groot; in het huis, in de tuin, in de werkplaats, op het kantoor, enz. Wij lichten je die mogelijkheden graag toe, stellen eventueel een compleet lichtplan op, en installeren de verlichting. Met één doel: zorgen dat je verlichting hebt waar je jaren mee vooruit kunt.
Domotica

In domotica komt alles samen op het gebied van wonen: gemak, comfort, functionaliteit en luxe. Maar de vraag is: hoe ver ga je in het automatiseren van functies in en rondom huis? Wetende dat de mogelijkheden met domotica nagenoeg onbeperkt zijn: welke keuzes maak je?

Wij adviseren je, helpen je de juiste keuzes te maken en installeren het systeem. Dat doen we als specialist, maar met de Noord-Brabantse nuchterheid die ons ook in ons andere werk typeert. Een combinatie die er voor heeft gezorgd dat wij juist in domotica een enorme groei hebben gemaakt en mooie projecten hebben mogen realiseren.
Beveiliging

Zijn je pand of woning goed beveiligd tegen inbraak en brand? Of twijfel je? Want wat een paar jaar geleden nog als veilig werd beschouwd, is intussen misschien al weer achterhaald. Laat ons in dat geval een check uitvoeren. Wij zijn helemaal up-to-date, screenen je pand of woning op brand- en inbraakveiligheid en treffen zo nodig de gepaste maatregelen om ook jou weer up-to-date te maken.
Camerabewaking

Wil je op afstand beelden kunnen bekijken via je computer, iPad en telefoon? Wil je beelden kunnen opnemen? Wil je op afstand kunnen communiceren met de degene die bij jou aan de deur staat? Dat kan allemaal. Sterker nog: professionele camerabewaking is relatief gemakkelijk te installeren, sinds elektro en ict steeds meer met elkaar verweven zijn geraakt. Ook bij jou thuis. Vraag eens naar de mogelijkheden.
Telematica

Hoe communiceer je zo efficiënt en effectief mogelijk, intern en extern? Hoe transporteer je data? Hoe organiseer je je bereikbaarheid? Het zijn essentiële vragen voor ieder bedrijf. Vragen die je met telematica beantwoordt. Telematica is het tot stand brengen, onderhouden en opwaarderen van je communicatienetwerk, in hardware en software.

Telematica is een multidisciplinair vakgebied geworden, waarin uiteenlopende specialisaties samenkomen. Onze rol is die van projectleider. Wij nemen de regie in het ontwikkelen en installeren van oplossingen en werken daarin samen met specialisten.
Stofzuigersystemen

Een centraal stofzuigersysteem heeft alleen maar voordelen ten opzichte van traditionele stofzuigers. Het is schoner, groener, veiliger, gezonder, vriendelijker en vooral: veel gemakkelijker. Al vanaf de introductie van het systeem hebben wij ons hier in gespecialiseerd. De huidige systemen zijn echt van ongeëvenaarde kwaliteit. Informeer maar eens naar de mogelijkheden!

Kan ik een stofzuigersysteem ook in een bestaande woning installeren?
Een stofzuigersysteem werkt op basis van fluisterstille turbinemotoren, die op een centrale plek in huis worden geïnstalleerd. Op een paar strategische plekken in huis plaatsen we onopvallende stofinlaten die via een aan te leggen buizensysteem naar de stofcontainer leiden. De meeste systemen worden in nieuwbouwwoningen geplaatst of in woningen die worden verbouwd. Want het systeem kan inderdaad in een bestaande woning worden geïnstalleerd, maar dat vergt wel wat kap- en breekwerk.