Elektro-advies

Je herkent dat wel...

Je herkent dat ongetwijfeld, van jezelf of van verhalen van anderen? Je gaat bouwen en moet al na de eerste tekening beslissen waar de stopcontacten komen te zitten en liefst ook al een compleet lichtplan aanleveren. Lastig, inderdaad. Maar niet met onze hulp.

Maak gebruik van ons elektro-advies

Inmiddels worden wij door een groeiend aantal architecten, aannemers en zelfbouwers gevraagd om in een vroeg stadium mee te denken op het gebied van elektro, verlichting en domotica. Achterliggende gedachte: we willen de faalkosten reduceren. Faalkosten zijn kosten die het gevolg zijn van foute beslissingen. Deze kosten voeren de prijs op en drukken de marges. Daar is niemand bij gebaat.

Hoe ziet dat elektro-advies eruit?

Zodra de eerste ontwerpen zijn gemaakt of de bestekken zijn geschreven, kijken wij met de ogen van een ervaren elektro-installateur naar de tekeningen. We plaatsen onze kritische opmerkingen erbij, geven onderbouwde adviezen of schrijven een compleet lichtplan voor de woning, tuin of constructie.

'Maar moeten wij Eddy Elektro vervolgens ook inschakelen als onze installateur?'

Liefst wel natuurlijk ;-) Maar serieus: nee, wij verkopen elektro-advies als los product. Dat doen we niet om onszelf te profileren. Daar hebben we dit advies echt niet voor nodig! Het gaat erom dat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in de bouw en dat wij merken dat veel mensen het prettig vinden als er vanuit die ervaring wordt meegedacht. Niet omwille van onszelf dus, maar omwille van de bouw!

Wat levert je dat op?

  • Inzicht

    Voordat de bouw van start gaat, weet je precies wat er op het vlak van elektro nodig is, aan materialen en werkzaamheden. En geloof ons: dat maakt het plannen een stuk prettiger.
  • Rust

    Je hebt geen hoofdbrekens of twijfels meer. Alle beslissingen die je neemt, zijn stevig onderbouwd. Ook de samenwerking tussen alle betrokkenen verloopt makkelijker.
  • Kostenbesparing

    Op iedere bouw gaat wel wat fout. De ene keer wat meer dan de andere keer. De juiste keuzes op het juiste moment zorgen dat er weinig fout gaat, er snel en efficiënt gewerkt wordt en er geen tijd en geld verspild wordt aan het corrigeren van fouten.